• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

AGF har forlænget aftalerne med Giorgi Diasamidze og Davit Skhirtladze, og de indlemmes begge i klubbens Superliga-trup.

Af Simon Møbjerg Sørensen

AGF hentede i vinter tre unge georgiere til klubben, og nu er to af dem blevet belønnet med en ny kontrakt og en forfremmelse fra U/19-holdet til Superliga-truppen. Det er offensivspillerne Giorgi Diasamidze og Davit Skhirtladze, der altså skal forsøge at slå sig ind på AGF's Superliga-hold i den kommende sæson.

- Giorgi har nogle offensive kvaliteter, som er sjældne i dansk fodbold. Hans teknik og spilforståelse er på et højt niveau. Han skal stadig vænne sig til den form for fodbold, der spilles i Danmark og blandt andet arbejde med den defensive del af spillet. Det har han nu den kommende sæson til, hvor han bliver matchet på bedst mulige vis i A-truppen.

- Davit har også i næste sæson alderen til at spille på U19-holdet, men hans færdigheder er på så højt et niveau, at vi har vurderet, at en forfremmelse til A-truppen vil være det bedste for hans udvikling. Hvis han fortsætter med at bygge på sine præstationer, kan alle AGF-fans godt glæde sig. Davit har alle kvaliteter til at blive en profil for AGF om nogle år, siger sportschef Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse.

19-årige Diasamidze har fået en etårig kontrakt, mens Skhirtladze har skrevet under på en aftale, der gælder de næste tre år. Lasha Shindagoridze er den tredje georgier, der kom til klubben i vinter. Han fortsætter i første omgang på U/19-holdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus