Video : Tipsbladet
Superliga

AGF's hattrick-helt: Brøndby kan godt være nervøse

AGF'eren Mads Emil Madsen var flyvende tirsdag aften mod FCK med tre scoringer.

AGF vandt tirsdag med 3-2 over FC København, hvor aarhusianernes Mads Emil Madsen lavede et hattrick i første halvleg. Selv kunne han nærmest ikke tro, hvad det var han havde gjort.

Det fortæller han i et interview på Viaplay efter kampen.

- Det kan jeg virkelig ikke. Bare da jeg havde scoret to mål, der fattede jeg ikke, hvad der skete, og da jeg scorer det tredje var det helt. Ja, jeg vidste ikke, hvad der skete, siger han og og glæder sig over, at de har fået vendt deres stime med seks nederlag og to uafgjorte i mesterskabsspillet.

- Vi gør Superligaen ære, gør os selv ære, gør fansene ære og selvfølgelig tage noget momentum med ind i næste sæson, lyder det fra Mads Emil Madsen.

Han peger endvidere på, at han synes, at de spillede en fremragende kamp, og at deres højreside særligt var helt ustyrlig.

Næste opgave er mod Brøndby, hvor de kan drille dem ved at tage point fra dem i sidste spillerunde, hvor de blågule fra den københavnske vestegn er á point med FC Midtjylland i toppen af Superligaen. Her kan man godt regne med Madsen.

- Jeg har altid motivation til at spille fodboldkampe, fortæller han og slår fast, at Brøndby kan kan være nervøse.

- Selvfølgelig skal de det, fordi nu kommer vi med momentum fra den her kamp, og vi vil gerne vinde igen, fastslår Mads Emil Madsen.

Se hans hattrick i videoen øverst i artiklen.