Foto: AGF
Superliga

AGF’s nye angriber om modtagelse: Det er jeg meget positivt overrasket over

Unge, hurtige Mathias Jørgensen skal i foråret forsøge at finde målformen i AGF, hvor han allerede føler sig godt tilpas, selvom han endnu har sin første træning til gode.

Selvom lejeaftalen frem til sommer blev offentliggjort 8. december, har AGF’s nye angriber Mathias Jørgensen endnu ikke kunnet trænet med sine holdkammerater.

Noget som først er muligt 6. januar, når AGF-truppen vender tilbage fra juleferie. Med den korte lejekontrakt for 20-årige Mathias Jørgensen gælder det om hurtigt at bevise over for AGF-ledelsen, at han er værd at satse på

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

- Det er op til mig at gå ud på træningsbanen og bevise, at jeg vil klubben og holdet. Jeg ser ikke noget bedre tidspunkt at skifte til AGF end nu, hvor klubben har været gennem god udvikling igennem flere år og er inde i en positiv periode. Og jeg vil gøre alt for, at vi kan ride videre på dén bølge, vi er på lige nu, siger Mathias Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Han fik sit gennembrud i OB, hvorefter han skiftede til MLS o USA, hvor det blev til 14 kampe for New York Red Bulls bedste mandskab, hvor det ikke blev til nogen mål. Nu skal han forsøge at få hul på bylden i AGF, hvor han allerede føler sig godt tilpas.

Læs også:Tidligere AGF'er bliver assistenttræner for Jon Dahl Tomasson

- Jeg har fået et rigtig godt førstehåndsindtryk af AGF og spillerne i klubben. Jeg har med det samme følt mig velkommen i truppen - det er jeg meget positivt overrasket over, lyder det fra Mathias Jørgensen.

Han har ind til nu spillet 18 Superliga-kampe, alle for OB, hvor det er blevet til tre mål.

Læs også:Dramatisk afgørelse: Sådan fordelte stemmerne sig til Årets Målmand

Læs også:Kolding vinker farvel til ung midtbanespiller

Læs også:Tidligere AaB- og OB-spiller tager til Færøerne