• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Ajax-svensker er åben for Danmark

Ajax-svensker er åben for Danmark
Illustration

Tobias Sana kan skifte til dansk fodbold - muligvis allerede til sommer. 

Af Martin Davidsen

Der kan komme en prominent tilgang til Superligaen til sommer, hvor den svenske landsholdsspiller Tobias Sana kan komme til at foretage et markant skifte tilbage til Skandinavien. 

I sommer skiftede Tobias Sana fra IFK Göteborg til Ajax, men efter en ellers succesfuld start er han havnet på bænken i den hollandske storklub. 

I weekenden afslørede spillerens agent Anders Karlsson, at Sana er interessant i flere lande inklusive Danmark, og nu uddyber agenten over for tipsbladet.dk, at flere danske klubber har vist interesse. 

- Han har kontrakt i Ajax, hvor han spillede meget i efteråret. Efter nytår er det ikke blevet til meget spilletid, men han arbejder for det og fokuserer på det. Jeg ved ikke, hvad næste step bliver, men vi må se, hvad der sker. Alt er muligt, og som fodboldspiller vil man altid gerne opnå noget med sin klub og få spilletid, siger Anders Karlsson til tipsbladet.dk.

Tobias Sana har kun været i Ajax i et lille års tid, men skulle der komme mere konkret interesse fra Danmark, er spilleren ikke afvisende over for et skifte. 

- Han er i Ajax nu, men vi må se, hvad der kommer til at ske. Der er mange gode klubber Sverige og Danmark, som gerne vil noget, og de er også interessante. Men lige nu er der ikke noget på vej, selvom der er klubber, som ligesom dig ringer og spørger til situationen. Det er en del af processen, fortæller agenten, der også åbner for et klubskifte allerede til sommer. 

- Det er da muligt, for Tobias vil gerne spille fodbold. Han er på landsholdet, og hvis han ikke spiller i klubben, kan han heller ikke spille for landsholdet. Men det er ikke til at sige, hvad der kommer til at ske. Tingene kan gå hurtigt i fodbold. Der kan gå ti dage fra et opkald til en handel. Indtil videre afventer vi situationen, siger Anders Karlsson. 

Agenten afviser at kommentere, hvilke klubber der viser interesse, men der har også været henvendelser fra Schweiz, Tyskland, Skotland og Italien.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus