Video : Tipsbladet
Superliga

Alm på porten? Pilen peger et andet sted hen

Ifølge Viaplay-ekspert Peter Sørensen peger pilen ikke primært på Andreas Alm i forhold til OB's krise.

OB står i en monumental krise.

Det er ikke til at komme udenom med otte point efter ti kampe og en foreløbig tiendeplads i Superligaen. 

Særligt OB's cheftræner, Andreas Alm, har været genstand for et stort pres, og blandt andre Tipsbladets kommentator Stig Tøfting gav svenskeren en hårdhændet behandling efter nederlaget til Lyngby i mandags.

Spørger man Viaplay-ekspert Peter Sørensen, er Alm dog ikke ene mand om at bære skylden for den store fynske nedtur. 

- Jeg synes også, at pilen peger et andet sted hen. De stjernespillere, der forlod OB op til den her sæson, er ikke blevet afløst godt nok. Jeg synes ikke, der er kommet en eneste spiller ind, der er bedre, end dem der forlod OB, fortæller Sørensen til Viaplay.

I den tidligere Superliga-træners udsagn ligger der en tydelig kritik af sportschef Björn Wesström, der også medgiver, at han bærer en del af ansvaret.

- Pilen peger også på mig, givetvis. Det vil jeg ikke lægge skjul på. Det er en holdsport, også uden for banen. Vi er mange, der bærer ansvaret for det, fortæller Wesström. 

Den svenske sportschef mener dog forventeligt ikke, at det ville hjælpe OB's situation at udskifte på sportschefsposten. 

- Jeg tror ikke, det forandrer noget som helst at skifte sportschef for de kortsigtede målsætninger, fortæller han til Viaplay før OB's kamp mod FC Nordsjælland.