Alt er i spil for Morten Skoubo
Illustration
Superliga

Alt er i spil for Morten Skoubo

Morten Skoubo har ikke taget stilling til fremtiden endnu, men det kan godt ende med et karrierestop for angriberen, der ikke har været i dialog med OB om sit kontraktudløb til sommer. 

Når Morten Skoubos kontrakt med OB udløber til sommer, kan det blive afslutningen på en lang karriere for den 33-årige angriber. Allerede inden jul proklamerede han, at et karrierestop var med i hans overvejelser om fremtiden, og selvom han ikke er kommet nærmere en beslutning, er det stadig et tema. 

- Jeg har selvfølgelig spekuleret lidt på det hen over ferien, men jeg er ikke kommet frem til noget endeligt endnu. Jeg fokuserer og nyder hvert øjeblik lige nu og ser frem til forårsæsonen. Så må jeg se, hvad der sker til sommer. Mest af alt må jeg se, hvad jeg føler for, og hvad min mavefornemmelse er, siger Morten Skoubo til tipsbladet.dk. 

Der er flere fremtidsscenarier i spil for Morten Skoubo. 

- Det kan være alt. Det kan være, om jeg skal spille her – det ved jeg ikke, om OB er interesseret i – om jeg skal spillet et andet sted eller om jeg skal stoppe karrieren. Det hele kommer an på, hvilken motivation, jeg har, når vi kommer et stykke hen i forårssæsonen, siger han. 

Angriberen oplyser, at han endnu ikke har været i dialog med OB og fremtiden, men uanset om karrieren fortsætter til sommer eller ej, er det altså fortsat uvist, hvilken vej Morten Skoubos videre færd går ad. Da han kom til OB i sommeren 2011 var det som en del af landsholdsperiferien og fra en succesfuld tid i Roda, så han kan næppe få samme vilkår i en ny kontrakt. Det spekulerer han imidlertid ikke på. 

- Først og fremmest må jeg gøre op med mig selv, om jeg vil spille. Bagefter må jeg se på, hvilke niveauer det er på og hvilke muligheder der er. I så fald bliver det ligesom at forhandle en ny kontrakt, og om man så er 33, 34 eller 29, er der ingen forskel på. Men jeg fortsætter ikke for at tjene kassen, men kun hvis motivationen og lysten er til at spille et år mere, siger Morten Skoubo, der næppe tager en beslutning om fremtiden lige med det første. 

- Jeg er ikke klar til at tage en beslutning endnu, og det bliver jeg heller ikke de næste par måneder. Det bliver engang i løbet af foråret – måske først til sommer, siger han.