Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Amok på Jesper Sørensen: Neestrup har mere klasse

Uwe Rösler havde et budskab til Jesper Sørensen efter pokalopgøret på Brøndby Stadion.

Tipsbladet på Brøndby Stadion.

Pokalopgøret mellem Brøndby IF og AGF vil ikke blive husket for nogen skøn fodboldforestilling. Morten Krogh dømte et hav af frispark, som AGF brugte lang tid på at tage sig af til stor frustration for Brøndby.

Jesper Sørensen blev forholdt de mange dueller på banen i mixed zone efter kampen, og her var Brøndby-træneren klar i mælet overfor Tipsbladet og resten af den skrevne presse.

- Vi ser jo også hele kampen igennem, at de lægger sig ned og kaster sig rundt. Dommeren køber det godt. Sådan er fodbold også, og det er også noget, at man skal forsøge at spille ind med. Man må jo gribe ud efter den strategi, man vil for at vinde. Jeg er dybt forundret over, at der er tre og fire minutters tillægstid i de to halvlege, men det er så, hvad det er.

Jesper Sørensen var også ude med riven efter AGF's tilgang efter torsdages pokalkamp, hvor han kaldte AGF et hold uden evne til at skabe chancer i åbent spil, og at det er årsagen til, at de satser så meget på dødbolde.

Det bed Uwe Rösler mærke i, og da han igen blev præsenteret for, at Jesper Sørensen havde påpeget deres måde at spille på, så tog interviewet i mixed zone en drejning.

- Jeg vil ikke sige noget om ham, men jeg har læst en artikel fra efter vores første kamp. Denne træner [Jesper Sørensen, red.] skal kigge til Østerbro og tage ved lære af Jacob Neestrup i forhold til at handle med klasse. Han sagde nogle ting efter den første kamp, men når nu i alle fire fortæller det her til mig, så skal han tage et rigtig godt kig på Jacob Neestrup og på den måde, som han reagerer på. Det er med klasse.

Jacob Neestrup lagde sig fladt ned og kiggede indad, da FC København tabte til AGF for nyligt. Det mener Uwe Rösler, at Jesper Sørensen bør tage ved lære af.

- Jeg siger jer, at han skal tage et rigtig godt kig på Jacob Neestrup. Han handler med klasse. Ham der [Jesper Sørensen, red.] taler hele tiden om modstanderen. Det er det, jeg har at sige. Han skal tage et godt kig på Neestrup, for han er en klassetræner.

Har du tænkt dig at tale med Jesper?

- Nej. Jeg har intet at tale med ham om. Ingenting.