• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Appellerer Frendrup-gult: Fischer lægger sig ned

Foto: Getty Images

Brøndbys fodbolddirektør går efter at få slettet Morten Frendrups gule kort mod FCK, så midtbanespilleren kan være med mod AGF i næste runde.

Af Oliver Okstrøm

Der var ikke engang spillet to minutter af kampen, da Morten Frendrup fik gult kort i søndagens 1-3-nederlag mod FC København. Det betød også, at han blev skiftet ud i pausen i frygten for, at han skulle få endnu et.

Derudover betyder det gule kort også, at han kommer til at få karantæne i de blågules næste kamp, hvor de skal møde AGF. Dog arbejdes der på, at få fjernet det gule kort, som man mener var helt fejlagtig. Det fortæller BIF-fodbolddirektør Carsten V. Jensen i et interview med Brøndby-fanmediet 3point.dk.

- Ja. Det gør vi. Det er jo sådan noget, der sker i hver anden eller tredje kamp. Man forsøger at tage de situationer, som er soleklare, og prøve at indbrette dem. Det koster selvfølgelig nogle penge at indberette den, men vi er nogenlunde sikre på, at Frendrup går fri, siger han og fortsætter:

- Det er tydeligt for enhver, at Fischer springer op i luften og lægger sig ned efterfølgende, mens Frendrup går rent ind i tacklingen og vinder bolden, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Hvis det lykkes for Brøndby at vinde deres appelsag, så vil det ikke være første gang i denne sæson, hvor Frendrup er i centrum. Tidligiere fik han et rødt kort efter to gule kort i en kamp mod AGF, som man efter kampen fik slettet.

I Brøndby er det desuden sådan, at hvis der skulle falde et gult kort mere til Jesper Lindstrøm eller Josip Radosevic, så er de i karantæne.

Det var ikke kun det gule kort til Frendrup, som ærgrede Brøndby-lejren efter nederlaget til FCK. En situation omkring et straffespark fik meget stor betydning. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus