Video : Tipsbladet
Superliga

Armin Gigovic forhandler med græsk topklub

Armin Gigovic har forladt FC Midtjylland, og han forhandler nu med græske PAOK om en aftale.

En tidligere Superliga-profil er på jagt efter ny klub.

I sommer forlod Armin Gigovic FC Midtjylland, efter lejeaftalen nåede vejs ende.

På papiret er Gigovic nu vendt tilbage til russiske Rostov, men det ligger bestemt ikke i kortene, at svenskeren skal tilbage til det krigsførende land.

UEFA har igen givet spillere, der er på kontrakt i Rusland, lov til at få suspenderet deres kontrakt, så de kan søge mod nye græsgange.

Det har Armin Gigovic i sinde at gøre igen. Den svenske midtbanespiller har været i OB og FC Midtjylland, mens krigen har huseret, men nu peger pilen mod et nyt land.

Tipsbladet kan nemlig fortælle, at den græske klub PAOK har sendt et kontrakttilbud til den 22-årige svensker, som nu ligger i forhandlinger med den græske storklub.

PAOK er ikke den eneste klub, der har vist interesse i Gigovic, så det kan godt ende med, at svenskeren har flere muligheder på hånden.

I Rostov har Armin Gigovic kontrakt til sommeren 2025, hvilket betyder, at han efter den kommende sæson vil kunne finde sig en permanent løsning.

Gigovic tog fra FC Midtjylland med en guldmedalje om halsen, og han nåede i alt at spille 53 kampe for de danske mestre.

I OB blev det blot til ti kampe i det halve år, han var der.