Arsenal sender Leicester ud af Carabao Cup efter selvmål

Leicester var uden Kasper Schmeichel, da holdet tabte 0-2 hjemme til Arsenal i tredje runde af Liga Cuppen.

Der var adskillige reserver på banen, da Leicester onsdag aften tog imod Arsenal i tredje runde af den engelske Liga Cup.

Arsenals reserver var en smule bedre og vandt 2-0 over Leicester, der havde valgt at stille op uden blandt andre landsholdskeeper Kasper Schmeichel i truppen.

Leicesters forsvarsspiller Christian Fuchs var uheldig at score kampens første mål i eget net efter 57 minutter.

Arsenal-kantspilleren Nicolas Pepe skød på stolpen fra tæt hold, og bolden ramte derefter Fuchs og gik i mål.

Generelt var der tale om en jævnbyrdig affære, og Leicester var også tæt på at udligne, men indskiftede Ayoze Perez kunne ikke ramme målet.

I stedet lukkede Arsenals offensivspiller Edward Nketiah kampen med målet til 2-0 foran en forbavsende passiv Danny Ward i Leicester-buret.

Opgøret var det på papiret mest interessante af de mange pokalkampe onsdag aften, hvor flere andre hold fra Premier League også spillede. To af dem hentede storsejre mod mindre klubber.

Chelsea foldede sig for alvor ud, da holdet vandt 6-0 hjemme over Barnsley.

Chelseas sommerindkøb Kai Havertz brillerede med et hattrick, mens også Tammy Abraham, Ross Barkley og til slut indskiftede Olivier Giroud kom på måltavlen.

Stopperen Thiago Silva fik debut i Chelseas midterforsvar, der blandt andre var uden karantæneramte Andreas Christensen, som så rødt i liganederlaget til Liverpool i weekenden.

Også Ben Chilwell kom ind og fik sine første minutter for Chelsea efter skiftet fra Leicester.

Mads Juel Andersen var ikke med for Barnsley, da også han afsonede karantæne efter et rødt kort.

Newcastle overgik Chelseas tenniscifre, da holdet vandt med hele 7-0 ude over Morecambe, som blev reduceret til ti spillere efter 33 minutter på grund af et rødt kort.

I nogle af de andre kampe vandt Everton med 5-2 ude over Fleetwood, mens Fulham slog Sheffield Wednesday med 2-0 på hjemmebane.