• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Atalanta sælger Cornelius: FCK får en lille bid af kagen

Atalanta sælger ifølge italienske medier Andreas Cornelius til Parma i dag. FC København får en lille andel af transfersummen.

Af Ole Hoffskov

Andreas Cornelius kan snart kalde sig Parma-spiller.

Den tidligere FCK-angriber har i et stykke tid været sat i forbindelse med Serie A-klubben, og tirsdag eftermiddag kunne Tuttomercatoweb fortælle, at danskeren i dag gennemgår det obligatoriske lægetjek, inden han sætter sin signatur på en fire-årig aftale.

Dermed forlader Andreas Cornelius Atalanta, og både Tuttomercatoweb og lokalavisen Corriere di Bergamo skriver, at Parma betaler syv millioner euro - 52,5 millioner kroner - for den danske angriber. Dermed lykkes det altså Atalanta at sælge Andreas Cornelius med fortjeneste, selv om han aldrig blev den store succes i klubben og i den forgangne sæson var udlejet til Bordeaux. Atalanta købte Andreas Cornelius for et sted mellem 33 og 37 millioner kroner i FC København.

Netop FC København lukrerer også på Andreas Cornelius' forestående skifte, men det er småpenge, der er på vej ind på kontoen i denne omgang.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger står FCK til at lande et sted mellem en og to millioner i forbindelse med Andreas Cornelius' skifte til Parma. FC København sikrede sig en videresalgsklausul på angriberen for to år siden, men klubben får kun procenter af det beløb, der overstiger den pris, Atalanta betalte i 2017, og derfor er det altså et relativt beskedent beløb, løverne indkasserer i denne omgang.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Per Steffensen, der er agent for Andreas Cornelius, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.