• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Atangas målkrise blev afsluttet: Har været noget af det hårdeste

Foto: Getty Images

FC Nordsjællands Isaac Atanga gik igennem en hård periode uden sine mål, inden der endelig kom hul på bylden mod OB i weekenden.

Af Oliver Okstrøm

Det var efterhånden længe siden, at Isaac Atanga havde scoret for FC Nordsjælland, men i weekendens opgør mod OB lykkedes det for kantspilleren at finde vej til netmaskerne. Det har betydet meget for ham.

Det fortæller Atanga i et interview på FC Nordsjællands officielle hjemmeside.

- Det har været noget af det hårdeste for mig. Jo mere du spiller uden at score, desto større bliver presset. Selvfølgelig bakker mine holdkammerater og trænere op, men alligevel følte jeg mig presset, siger Isaac Atanga.

Læs også:Superliga powerranking: Derfor bliver Brøndby overhalet af FC Midtjylland

Tankerne har da også kørt for FCN-spilleren, som har stillet sig selv spørgsmålet 'Hvornår scorer jeg igen?'. Det fik ham til at tage et skridt i den mentale retning.

- Derfor brugte jeg også denne svære periode til at tale med vores mentaltræner, Carsten Hvid Larsen, som har hjulpet mig meget i forhold til at håndtere presset, forklarer Atanga.

Læs også:Medie: Svensk topklub jagter dansker i Tyskland

Samtidig har han trænet mere på sine afslutninger med assistenttræner Frank Hjortebjerg, og særligt situationen, som endte med mål mod OB var noget, som han havde øvet sig i. Men når alt kommer til alt, så handler det om én ting, mener Atanga.

- Scoringer handler om selvtillid foran målet, og målet mod OB giver en tro på mig selv. Så nu tænker jeg frem mod de næste chancer, jeg får, fremfor at slå mig selv i hovedet over de muligheder jeg har misset. Jeg behøver ikke at stresse, men bare fokusere og være rolig, så skal målene nok komme, lyder det fra Isaac Atanga.

Næste opgave for FC Nordsjælland er mod Lyngby.

Læs også:Tipsbladets chefredaktør om SønderjyskE-salg: En vaccine mod nedrykning

Læs også:Ekspert: FC Nordsjælland-komet kan koste langt over 100 millioner

Læs også:Lionel Messi i Herning: Så sandsynlig er nedrykning for Superliga-klubberne