Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: AGF lokker Amini med stor millionbonus i ny kontrakt

Mustafa Amini har kontraktudløb til sommer, men AGF vil meget gerne holde i profilen.

Australske Mustafa Amini er en spiller, som AGF meget gerne vil holde. Det skriver Ekstra Bladet, som også kan fortælle, at aarhusianerne har kaldt Amini tilbage til forhandlingsbordet.

Den 27-årige tidligere Randers-spiller har kontraktudløb til sommer, og indtil videre har parterne ikke været tæt på at lukke en aftale om en forlængelse, formentlig fordi Amini også gerne vil se, om der ligger en større kontrakt og venter.

Læs også:AGF-truppen udtaget: Thorsteinsson vender tilbage

Med AGFs gunstige situation i i Superligaen in mente - klubben er aktuelt nummer tre - står man også godt i forhold til at snakke forlængelse med Amini, da man allerede ved, at der ikke er kampe om nedrykning i foråret, ligesom man allerede nu kan øjne Europa.

Derfor er AGF også klar til at tilbyde Mustafa Amini en ny aftale. Ifølge Ekstra Bladet vil den blive lukrativ, da man vil inkludere en millionbonus, hvis han ønsker at sætte en signatur på aftalen.

Læs også:Optakt: AC Horsens - AGF

Samtidig skal Amini være en nøglespiller på AGF-holdet, inden man på et tidspunkt har fælles interesse i at sælge australieren videre, så AGF scorer en transfersum, og Amini scorer en fin løn og sign-on-fee.

Om det lykkes at få Amini bundet til en ny aftale, må tiden vise.

Læs også:AGF-træner om foråret: Vi aner ikke en kæft om, hvad der kommer til at ske

Læs også:Australier missede AGF-skifte: Timingen var der ikke

Læs også:Alt om AGF: Kan holdet modstå presset og indfri forventningerne?