• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: Brentford overvejer FC Midtjylland-profiler

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Midtbanekriger og forsvarsgeneral kan være på vej væk fra FC Midtjylland.

Af Victor Risager

To af FC Midtjyllands helt store profiler er angiveligt emner i engelske Brentford, der har samme ejer som de danske sølvvindere, nemlig Matthew Benham.

Ifølge B.T. Sport skal Brentford, der netop er rykket op i Premier League og derved har sikret sig en god pose penge, således lure på både midtbanekrigeren Frank Onyeka og forsvarsgeneralen Erik Sviatchenko fra FC Midtjylland.

Begge spillere var også rygtet væk sidste sommer. Her var Frank Onyeka i spil til et skifte til belgiske Club Brügge, men dengang erfarede tipsbladet.dk, at FC Midtjylland krævede 75 millioner kroner, mens Club Brügge “blot” bød 45 millioner kroner for nigerianeren, der har været en stor profil hos midtjyderne de seneste sæsoner.

Erik Sviatchenko var i spil til et skifte til Trabzonspor, men det kom ikke på plads. I stedet aftalte FC Midtjylland og anføreren ifølge B.T. Sport, at han kan rykke til udlandet denne sommer, hvis det rigtige bud skulle komme.

Tidligere har den 29-årige midtstopper været i udlandet og spillet i skotske Celtic. Langt størstedelen af karrieren har han spillet på Heden, hvor han står noteret for 255 kampe.

FC Midtjylland kan desuden præsentere store nyheder fredag, og her forlyder det, at en dansk rigmand er på vej ind i klubben. Læs mere om det ved at trykke lige her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020