• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Avis: Brøndby har forhandlet med direktør i ugevis

Foto: Getty Images

Ifølge spansk avis har Brøndby i ugevis forhandlet med den spanske sportsdirektør Miguel Torrecilla.

Af Lars Gram-Hanssen

Er den spanske sportsdirektør Miguel Torrecilla på vej til Brøndby eller ej? 

Det står endnu ikke klart, men ifølge den asturiske avis La Voz de Asturias har den 53-årige Torrecilla i hvert fald forhandlet med Brøndby 'i ugevis'. 

- Miguel Torrecilla, Real Zaragozas tidligere sportsdirektør, har været i forhandlinger med Brøndby i ugevis, med henblik på at indlede det, der kan blive hans andet ophold uden for Spanien, efter hans ophold i belgiske SK Beveren, skriver den spanske avis. 

Miguel Torrecilla har senest været sportsdirektør i Real Zaragoza, som han forlod i november sidste år. Tidligere har han også været sportsdirektør i klubber som Sporting Gijon, Real Betis og Celta Vigo. 

Tidligere på måneden kunne B.T. afsløre, at Brøndby-formand Jan Bech Andersen i april mødtes med Miguel Torrecilla. Jan Bech Andersen afviste i den forbindelse kategorisk overfor B.T., at der er planer om en udskiftning på Brøndbys sportsdirektør-post, som aktuelt besiddes af Carsten V. Jensen.

Mødet handlede i stedet om at blive klogere på det spanske og portugisiske marked, lød det fra Jan Bech Andersen. 

Efterfølgende har både Marca og altså nu også La Voz de Asturias altså berettet, at Miguel Torrecilla kan være på vej til Brøndby. 

Behov for klarhed
Uanset hvad understreger historien dog, at der er brug for mere klarhed fra Brøndbys nye ejere. Sådan lyder vurderingen fra Troels Bager Thøgersen, der er chefredaktør på Tipsbladets trykte udgave. 

- Jeg har ingen som helst idé om, hvorvidt der er kontakt, eller om Brøndby og ejerne i GFH leder efter en ny leder til at tage sig af transfers i organisationen, hvor man jo er inde i adskillige klubber, eller direkte i Brøndby, siger Troels Bager Thøgersen. 

- Men det understreger jo igen, at der er brug for klarhed om fremtiden for Brøndby med de nye ejere, og hvordan man i praksis vil forvandle de store ambitioner, der blev meldt ud i oktober ved præsentationen af overtagelsen, til virkelighed. 

Miguel Torrecilla har tidligere forhandlet med Brøndby, da han tilbage i 2012 hentede Michael Krohn-Dehli til Celta Vigo. Tre år senere hentede Torrecilla i øvrigt også Daniel Wass til Celta Vigo fra franske Evian. 

I 2013 hentede Miguel Torrecilla desuden Luis Enrique ind som ny cheftræner for Celta Vigo. Enrique rykkede et år senere videre til FC Barcelona. 

Miguel Torrecilla blev tilbage i december også rygtet til den cypriotiske klub Apollon Limassol, men det blev ikke til noget, og spanieren er dermed stadig ledig på jobmarkedet.