Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Brøndby jagter svensk angriber

Ifølge den danske avis B.T. er Brøndby IF på udkig efter en ny angriber, og man har et godt øje til en svensker.

De solgte mange mål i januar, hvor Kamil Wilczek, Hany Mukhtar og Dominik Kaiser alle forlod klubben, og nu bliver der i Brøndby arbejdet på at få flere mål i truppen. Jagten efter en ny angriber er ifølge B.T. godt i gang.

Selv om Mikael Uhre har gjort det godt i Brøndbys angreb, er det "kun" blevet til fem scoringer i dette forår. Han er Brøndbys forårstopscorer, men på den lange bane er der brug for konkurrence i angrebet.

Derfor er fodbolddirektør Carsten V. Jensen i gang med at se på mulighederne for forstærkning, og den jagt har ifølge B.T. bragt direktøren forbi tyske Dynamo Dresden, hvor han har vist interesse for den 26-årige angriber Alexander Jeremejeff.

Læs også:Avis: Lyngby-talents skifte til Bundesligaen blev ødelagt af corona

Jeremejeff er svensker med bosniske rødder, og der skal allerede have været kontakt mellem parterne.

Det bliver dog ikke nemt, da der er anden skandinavisk interesse for angriberen, og den 26-årige svensker har også fortsat et par år igen af aftalen.

Alexander Jeremejeff var holdkammerat med Simon Makienok i dette forår, og svenskeren kom til den tyske klub i sommer fra BK Häcken og har i øvrigt også en fortid i Malmö FF.

Læs også:Avis: Kudus er på plads i AFC Ajax - har underskrevet lang aftale

I den netop afsluttede sæson scorede han fire gange i 23 kampe for klubben, der endte med at rykke ud af 2. Bundesliga. 

At der er behov for forstærkning til angrebet, er der nok ikke den store tvivl om, da Brøndby ud over Uhre har Simon Hedlund og Jesper Lindstrøm som alternativer. De to sidstnævnte er ikke angribere, der laver mange mål.

Samuel Mraz ventes at være færdig i Brøndby, nu hvor der kun er en uge tilbage af lejeaftalen. Han har ikke vist sig som en stor målscorer for Brøndby, hvorfor klubben formentlig ikke køber ham fri af Empoli.

Læs også:Medie: Endnu en belgisk klub bejler til Højer

Læs også:Avis: AC Milan ser nærmere på Brøndby-talent

Læs også:Medie: FC Midtjylland har en Pione Sisto-plan i skuffen