Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: FC Midtjylland har en Pione Sisto-plan i skuffen

Den danske klub FC Midtjylland har ifølge B.T. en plan for, hvordan Pione Sisto kan vende tilbage til klubben. Det kræver dog en god portion held og timing, og så kræver det først og fremmest, at kantspilleren selv ønsker sig hjem.

Tidligere landsholdsspiller Pione Sisto har bare et år igen af sin aftale med Celta Vigo, så den 25-årige kantspiller skal denne sommer finde ud af, hvad der skal ske. Enten en forlængelse, et salg, eller at han spiller kontrakten til ende.

Hvad der kommer til at ske med Sisto og Celta Vigo, er noget, de følger meget med i hos FC Midtjylland, Pione Sistos tidligere klub. Det skriver avisen B.T.

Læs også:La Liga-boss: Vi er imponerede over de danske klubbers ideer

For her ser man meget gerne den driblestærke spiller tilbage.

Ifølge B.T. har FC Midtjylland en plan liggende i skuffen, som man kan tage frem, hvis Sisto ønsker at vende hjem. Stor millionløn, stor sign-on-fee, og så skal FC Midtjylland stadig have noget held i sprøjten, for han må ikke koste alverden, da pengene primært er øremærket til løn. 

Læs også:Træner tager Sisto til nåde: Vi har ingen andre som ham

Pione Sisto slog igennem i FC Midtjylland, hvor han allerede tidligt viste store individuelle kvaliteter, og han var også toneangivende, da FC Midtjylland blev dansk mester og siden gik videre fra Europa League-gruppespillet.

Avisen skriver dog også, at det ikke ligger i kortene, at Sisto vender hjem denne sommer.

Læs også:Celta-holdkammerat: Sisto er en stor spiller

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Byttehandel mellem Real Madrid og Lazio?

Læs også:FCM-boss: En drøm at kunne præsentere Pione Sisto