Superliga Kenneth Jensen

Avis: FC København-keeper tæt på ny klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København er ifølge et svensk medie tæt på at sælge målmand.

Af Kenneth Jensen

Han var ifølge Copenhagen Sundays ikke til træning mandag, fordi han var blevet syg, og måske har man for sidste gang set målmand Sten Michael Grytebust på træningsbanen i FC København.

Det er det svenske medie Sportbladet, der skriver, at FC København-keeperen er tæt på at skifte til svenske IFK Göteborg.

I efteråret var Sten Grytebust udlejet til Vejle Boldklub, men han vendte 1. januar retur til FCK. Her er der dog ikke udsigt til meget spilletid, da både Kamil Grabara og Karl-Johan Johnsson står foran i køen. Og FCK har ikke brug for tre dygtige og rutinerede keepere, da man også har unge Johan Guadagno i truppen.

Den tidligere OB-keeper, der to gange har vundet Det Gyldne Bur, har et år igen af aftalen med FC København, men hvis han skal spille, skal han videre, og IFK Göteborg leder efter en ny og rutinereret keeper, der skal kæmpe med stortalentet Adam Ingi Benediktsson om spilletid.

Det står altså til at blive Sten Grytebust, men det fremgår ikke, om det er endnu en lejeaftale, eller om "Blåvitt" permanent tilknytter 32-årige Grytebust.

Nordmanden har tidligere været rygtet til FC Nordsjælland, men nu ser det altså ud til, at IFK løber med hans signatur.

- Ingen kommentar, er den kortfattede besked fra Pontus Farnerud, der er sportschef i IFK Göteborg.

Grytebust har spillet i FC København siden sommeren 2019, hvor han skiftede på en fri transfer fra OB.