• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: FCK-talent på blokken i Bayern og Barca

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Københavns svenske stortalent er et emne i verdens største klubber.

Af Victor Risager

Roony Bardghji fik sin første kontrakt med FC København i november, men snart kan den 15-årige offensivspiller være på vej ud af klubben i en stor milliontransfer. Det skriver B.T. Sport.

Ifølge avisen er der stor interesse for det svenske stortalent, der har brilleret på FC Københavns ungdomshold, og storklubber som FC Barcelona, Bayern München og Ajax skal være blandt de interesserede klubber.

Men det bliver ikke billigt, hvis FC København skal slippe stortalentet til en af klubberne. Det vil ifølge B.T. Sports oplysninger ikke være et chok, hvis han bliver solgt for mere end 75 millioner kroner.

William Kvist kommenterer ikke på rygterne over for B.T. Sport, men siger, at klubben har en plan med 15-årige Roony Bardghji.

- Vi har en god fælles plan med ham og hans bagland om, at han skal udvikle sig hos os, lige nu på U19-holdet, hvor han er i rigtigt gode hænder i vores talentafdeling med dygtige trænere og andre meget talentfulde spillere, siger William Kvist, sportslig leder i FC København, til avisen.

Roony Bardghji har endnu ikke debuteret for FC Københavns førstehold og kan først få debut, når han fylder 16 år i efteråret.

I efteråret snakkede Tipsbladet med Mikkel Lund Køhler, der er Head of Recruitment i FCK, om hvordan det lykkedes at gafle Roony Bardghi i Malmö FF - læs mere her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020