Superliga Victor Risager

Avis: FCK interesserede i svensk stopper

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En svensk forsvarsspiller kan være på vej til FC København.

Af Victor Risager

OPDATERING 19.30: Ifølge Tipsbladets oplysninger er der ikke hold i rygterne om FCK's interesse i Marcus Danielson. Læs mere her

FC København kan miste Denis Vavro, hvis lejeaftale udløber, denne sommer, og måske afløses han af en svensk forsvarsspiller.

SportExpressen skriver således, at FC København viser konkret interesse for den tidligere svenske landsholdsspiller Marcus Danielson.

Marcus Danielson har spillet de seneste år i kinesisk fodbold for Dalian Professional, men ifølge svenske medier ophæves hans aftale i den kinesiske klub denne sommer grundet problemer med at få udbetalt penge fra klubben.

Derfor kan FC København efter alt at dømme erhverve svenskeren, uden at skulle betale en transfersum. 

Ifølge SportExpressen står Peter Christiansen og kompagni desuden klar til at tilbyde en mere lukrativ kontrakt, end eksempelvis Djurgårdens IF, der angiveligt også er interesserede, kan. 

32-årige Marcus Danielson har 19 landskampe for Sverige på cv'et, men annoncerede for nylig sit stop på landsholdet.

Han har tidligere spillet for flere svenske klubber, heriblandt Djurgårdens IF, som han var med til at vinde det svenske mesterskab med i 2019. Dengang blev han også kåret til Allsvenskans vigtigste spiller.