Trods rygte: Han er ikke et emne i FCK

Foto: Getty Images

FC København er ifølge Tipsbladets oplysninger ikke interesseret i Marcus Danielson.

Sæsonen er netop blevet færdigspillet, og en sommer med et hav af transferrygter om Superliga-klubberne er i vente.

Et af de første saftige transferrygter kunne SportExpressen bringe. Ifølge det svenske medie skulle FC København således være interesserede i forsvarsspilleren Marcus Danielson, der ventes at blive løst fra sin kontrakt i Kina.

Rygtet lader dog ikke til at have noget på sig. 

Ifølge Tipsbladets oplysninger er FC København nemlig ikke interesserede i den svenske eks-landsholdsspiller. Det var journalisten Farzam Abolhosseini fra B.T. Sport den første til at skrive på det sociale medie Twitter.

Det vil dog formentlig ikke være utænkeligt, at de danske mestre går på jagt efter en ny forsvarsspiller denne sommer.

Denis Vavros lejeaftale med “Løverne” udløber, hvilket efterlader klubben med Nicolai Boilesen, David Khocholava, Marios Oikonomou og unge Valdemar Lund til de to stopperpladser. Og Nicolai Boilesens aftale udløber endda i slutningen af 2022.

Peter Christiansen fortalte dog efter søndagens sejr over AaB, at man gerne vil beholde Denis Vavro.

- Han vil rigtig gerne være her, vi vil rigtig gerne beholde ham, og så er der en tredjepart (Lazio, red.), der skal tilfredsstilles med en form for pose penge, lød det om den 26-årige stopper.

"PC" fortalte ved den lejlighed også, at man vil gøre meget for at beholde den svenske kantspiller Viktor Claesson, hvis kontrakt med FC København også udløber, efter at han kom til klubben tidligere i foråret.