• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Avis: FCK'er og AGF'er er på indkøbslisten i Mainz

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den store tyske avis Bild bringer tre danske navne i spil til midterforsvaret i Mainz 05.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Om under en måned slår transfervinduet sine døre op til en periode med rygter og spekulationer rundt omkring i fodboldeuropa.

Den store tyske avis Bild har i den forbindelse allerede givet en forsmag på transferplanerne i Bundesliga-klubben Mainz 05, der ledes af danske Bo Svensson.

Selvom klubbens sportsdirektør, Christian Heidel, har fortalt, at man ikke skal på den store shoppetur til januar, så erfarer Bild, at den plan er udskudt for en stund på grund af skadesproblemer i midterforsvaret.

Sikkert er det dog, at man er på udkig efter en ny stopper ifølge Bild. Derfor har man i Mainz 05 en lang liste med mulige indkøb til de bagerste geledder. Nogle af dem er etablerede Bundesliga-navne som Keven Schlotterbeck, der ikke kan få spilletid i Freiburg, og Márton Dárdai, der ønsker spilletid i Hertha Berlin.

Darmstadts Patric Pfeiffer, som har kontraktudløb til sommer og allerede er blevet nævnt i Mainz er også en kandidat, og det samme er Ermin Bicakcic, der efter sin grimme knæskade spiller på et lavt niveau, men han kan være en nødløsning, lyder det.

Foruden de mere etablerede navne, så nævner Bild også tre Superliga-talenter, som man kan vælge at gå efter. Valdemar Lund fra FC København, der har spillet et flot efterår, Thomas Kristensen fra AGF og stortalentet Oliver Provstgaard fra Vejle BK.

Bild har forhørt Mainz' sportsdirektør, Christian Heidel, om navnene, men dem havde han ikke i sinde at hverken kommentere eller uddybe.

- Vi har fire uger indtil vores træningslejr i Marbella i januar, lød det kortfattede svar.

Udover en ny stopper, så har skadessituationen i klubben, hvor Jonathan Burkardt bliver behandlet for en knæskade, Karim Onisiwo har en tåskade mens Marlon Mustapha er et stykke fra kampformen efter to hofteoperationer, også tændt for transferplanerne i Mainz.

Mainz 05 genoptager sæsonen mod VfB Stuttgart den 21. januar. Bo Svenssons mandskab overvintre på Bundesligaens tiendeplads.