• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Avis: Flere tyske klubber viser interesse for Dominik Kaiser

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge Ekstra Bladet er klubber fra både Bundesligaen og 2. Bundesligaen interesseret i Dominik Kaiser. Spørgsmålet er, om Brøndby IF har råd til at forlænge med tyskeren.

Af Anders Dehn

Der er næppe nogen, der mener, at Dominik Kaiser ikke har niveau til Brøndby IF. Tværtimod havde han nok været klubbens varmeste salgsemne, hvis han havde været ti år yngre end sine aktuelt 31 år.

Alligevel kan klubben miste tyskeren til sommer, når hans kontrakt udløber. Dels fordi den måske ikke har råd eller lyst til at forlænge aftalen til samme løn, dels fordi andre klubber er interesseret. Ekstra Bladet skriver, at flere klubber fra både Bundesligaen og 2. Bundesligaen viser interesse.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Brøndby IF overvejer ifølge avisen, om klubben skal ændre på sin lønstruktur. Det indebærer at bruge færre penge på løn, og det kan sætte en stopper for Kaiser, der hæver en høj hyre og ikke kommer til at indbringe nogen stor transfersum.

Dominik Kaiser har ellers leveret et scoringsgennemsnit i denne sæson, som ville være en angriber værdigt, selv om han har sit udgangspunkt på den centrale midtbane. I alt har han scoret 10 gange i 21 kampe i alle turneringer.

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - Brøndby IF

Senest kom tyskeren på tavlen i sidste Superliga-runde, da Brøndby vendte 0-2 til 5-2 mod Randers FC. Mandag aften får han så chancen for at udbygge sin fornemme statistik, når holdet gæster Silkeborg IF.

Brøndby kan med en sejr generobre tredjepladsen, som OB satte sig midlertidigt på med sejren over Hobro IK søndag. Der er således bare et enkelt point op til fynboer. Der er til gengæld henholdsvis ni og 13 point op til FC København og FC Midtjylland.

Læs også:To Brøndby-profiler dyster med AaB'er om Månedens Spiller

Læs også:Stor bét for Brøndby: Midtbanemotor skal opereres efter slem skade

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - oktober