Avis: Henter portugisisk topscorer til Superligaen
Superliga

Avis: Henter portugisisk topscorer til Superligaen

Viborg FF ser ud til at have fundet afløseren for Jay-Roy Grot.

Viborg FF tager inden længe afsked med Jay-Roy Grot, og derfor har man jagtet en fuldgod erstatning.

Nu peger alt så i retning af, at man har fundet sin nye mand. Ifølge Record så går Superliga-klubben på rov i Portugal.

Avisen skriver, at Viborg FF køber den portugisiske angriber Paulinho i Estrela da Amadora, som spiller i den næstbedste portugisiske række.

Paulinho bliver angiveligt Estrelas største salg nogensinde. Record nævner ikke noget beløb, men de skriver, at man slår klubbens tidligere rekordsalg Wescley, som man solgte for knap syv millioner kroner tilbage i 2006/2007-sæsonen.

Dermed ser det ud til at Viborgs angriberjagt når sin ende. De seneste dage er AaB's Anosike Ementa og græske Nikolaos Karelis blevet rygtet til Viborg FF.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er sidstnævnte ikke længere en mulighed, da hans klub Panetolikos har fået ny præsident, som under ingen omstændigheder har i sinde at sælge klubbens topscorer.

Derfor tyder det på, at 23-årige Paulinho bliver Viborgs nye bomber. Han er en stor profil for Estrela, hvor han er klubbens topscorer med ni mål i 13 ligakampe. De mange scoringer har også hjulpet klubben til en placering som nummer tre.

Siden 2021 har Paulinho spillet for Estrela, der har base nord for Lissabon. I denne sæson har han fået sit helt store gennembrud med ni scoringer og en enkelt assist. Estrela har desuden sikret sig en videresalgsklausul på 35 procent, skriver Record.

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra Viborgs administrerende direktør, Morten Jensen, men det har ikke været muligt på nuværende tidspunkt.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE