• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Landstræner var i spil i OB

Foto: Getty Images

Foruden Andreas Alm var to kandidater i spil til at blive cheftræner i OB.

Af Ole Hoffskov

Andreas Alm løb med jobbet som cheftræner i OB, og svenskeren har første arbejdsdag i Ådalen 18. juni. Alm blev foretrukket over en landsmand og en islænding, skriver lokalavisen Sport Fyn.

OB havde i jagten på en ny cheftræner allieret sig Allan Gaardes rekkruteringsfirma Onenexus, og de meldte tre kandidater videre til OB's ledelse. 

Som det også tidligere har været fremme, var Jens Gustafsson i spil til OB-jobbet. Gustafsson har tidligere vundet EM med det svenske U21-landshold, og han har stået i spidsen for AIK og IFK Norrköping, men han blev sorteret fra til sidst i den fynske klub, hvor han nåede at være til samtale. 

Også Arnar Vidarsson blev ifølge Sport Fyn sorteret fra. 43-årige Vidarsson er til dagligt landstræner for Island, men han var altså også i spil til et trænerjob i OB, som han muligvis skulle have passet sideløbende med landstrænertjansen på vulkanøen. 

Jens Gustafsson og Arnar Vidarsson måtte dog se sig overhalet af Andreas Alm, der lige nu er cheftræner i BK Häcken. Fynboerne har imidlertid købt ham fri af aftalen, så han kan starte i OB efter sommerferien.

Andreas Alm har tidligere stået i spidsen for Vejle. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020