• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Matchfixing-undersøgelse kan lokaliseres til Okores hjemstavn

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det var især i området omkring Jores Okores hjemstavn, at der blev lagt store indsatser på, at AaB-spilleren ville få gult kort mod OB. Det skriver Politiken.

Af Ole Hoffskov

AaB bekræftede tirsdag, at Nordjyllands Politi undersøger en sag om matchfixing, og ifølge Politiken trækker de opsigtsvækkende spil spor til den pågældende spillers hjemstavn.

Politiken nævner ikke noget om hverken den mistænkte AaB-spiller eller den konkrete hændelse, men det er af andre medier som BT og Ekstra Bladet blevet afsløret, at det er Jores Okore, der er hovedperson i sagen. Okore fik i oktober sidste år et gult kort i tillægstiden i et opgør mod OB, da han gik hårdt til Oliver Lund, og det er den episode, der nu efterforskes.

Læs også:Oliver Lund: Okores handling virkede tilfældig

Ifølge Politiken blev der registreret spil på mellem 40.000 og 50.000 kroner på, at Jores Okore ville få et gult kort i kampen, og det er især værd at bemærke, at indsatserne, der blev lagt, koncentrerede sig om et meget snævert geografisk område - nemlig Okores hjemstavn

Jores Okore har indtil videre ikke udtalt sig om sagen, og AaB har fastslået, at man ikke har yderligere kommentarer, mens efterforskningen pågår.

Læs også:Avis: Her er hændelsen i AaB-kamp, der undersøges af politiet

- Vi er naturligvis bekendt med henvendelsen og står fuldt ud til rådighed for at komme til bunds i sagen, og forhåbentlig bliver konklusionen også, at der ikke har fundet noget ulovligt sted. Matchfixing tager vi som klub helt og aldeles afstand fra, og vi ser frem til at få sagen afsluttet, lød det tirsdag i en pressemeddelelse fra AaB's administrerende direktør Thomas Bælum.

Lokalavisen Sport Fyn har været i kontakt med Oliver Lund, der som nævnt var spilleren, der blev tacklet, da Jores Okore fik det gule kort, mange havde spillet på. Han fastslår, at han oplevede Okores tackling som hændelig. 

Læs også:Medie: AaB-OB undersøges for matchfixing - her er highlights fra kampen

Læs også:Nordjyllands Politi efterforsker sag om mulig matchfixing i Superligaen

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Superliga

Mere Superliga

Fokus