Foto: OB
Superliga

Avis: OB har permanent aftale klar til lejesvend

OB har lejet Jørgen Skjelvik, men alt tyder på, at nordmanden får et længere ophold på Fyn.

OB lejede i de døende minutter af januars transfervindue den 28-årige venstreback Jørgen Skjelvik for resten af 2020, men ifølge BT står det næsten allerede klart, at nordmandens ophold i Ådalen bliver længere end til årets udgang.

Avisen skriver, at fynboerne allerede har en permanent aftale klar til Jørgen Skjelvik, som vil fastholde ham i klubben frem til sommeren 2023, og den ventes han at skrive under på i løbet af 2020. Nordmanden er hentet ind som afløser for Jacob Barrett Laursen, der efter alt at dømme forlader OB efter denne sæson.

Læs også:OB klar til at skrue op for budgettet: Top seks er ekstraordinært vigtig

OB har lejet Jørgen Skjelvik i MLS-klubben Los Angelas Galaxy, og det var kun lige til øllet, at venstrebacken blev nyt medlem af truppen. Ifølge BT var der kun ti minutter tilbage af transfervinduet, da aftalen faldt endegyldigt på plads. Dette skyldtes en lettere afslappet tilgang fra den amerikanske klub.

Jørgen Skjelvik har en fortid i klubber som Rosenborg og Helsingborgs IF, men de seneste to år har han huseret i Los Angelas Galaxy og har blandt andet spillet mange kampe sammen med Zlatan Ibrahimovic. 

Læs også:Alt om OB: Mange nye spillere skal slå til med det samme

OB-spilleren står noteret for syv norske A-landskampe. 

Læs også:Riddersholm om transfervinduet: Vi var pressede, det må jeg ærligt indrømme

Læs også:Medier: Her er prisen for Mikkel Damsgaard

Læs også:Tidligere Superliga-angriber rykker til Haugesund