• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: Så lidt vil AC Milan give for FCM-profil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge italiensk avis er AC Milan og FC Midtjylland et godt stykke fra hinanden, hvad angår en eventuel pris på Raphael Onyedika.

Af Victor Risager

AC Milan har efter sigende fået et særdeles godt øje til midtbanespilleren Raphael Onyedika fra FC Midtjylland. I de seneste dage har der i hvert fald været tiltagende rygter om den italienske mesterklubs interesse.

Men en transfer er efter alt at dømme ikke lige rundt om hjørnet.

Således skal AC Milan og FC Midtjylland være et godt stykke fra hinanden, hvad angår prissætningen, hvis man skal tro den italienske sportsavis Corriere dello Sport.

Ifølge Corriere dello Sport vil FC Midtjylland have godt syv millioner euro, svarende til 52 millioner kroner, for den 21-årige midtbanekriger. Helt så meget skal AC Milan ifølge selvsamme medie ikke være villige til at betale, og Milano-klubben er i første omgang klar til at byde lige over halvdelen, altså lige over 26 millioner kroner.

Tidligere har midtjyderne solgt Jens-Lys Cajuste og Frank Onyeka for markant større beløb, så man skal nok ikke regne med, at FC Midtjylland takker ja til et bud på 26 millioner fra AC Milan.

AC Milan har angiveligt set sig lune på Raphael Onyedika som en slags udviklingsspiller, der i første omgang skal have det fint med at starte på bænken i størstedelen af kampene, men som også er god nok til at blive kastet i aktion.

Raphael Onyedika, 21 år, står noteret for 55 kampe for FC Midtjylland med fire mål til følge.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.