Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Stor FCM-handel er gået i hårdknude

FC Midtjylland-stjernen er fortsat klubbens førsteprioritet, men forhandlingerne er komplicerede, så nu begynder Galatasaray at kigge mod alternativer.

Sidste sæson var vel sagtens Evanders bedste i FC Midtjylland og nu er han så på affyringsrampen.

Han er ganske vist skadet, men det afholder ikke interesserede klubber i at byde på ham. Senest forlød det hos BT, at Galatasaray har sendt et bud på 37 millioner kroner afsted på Evander.

Den pris er dog et stykke fra de mellem 75 og 100 millioner kroner, som FC Midtjylland forlanger for ham. Den brasilianske midtbanespiller er fortsat i høj kurs hos Galatasaray, men lige nu er forhandlingerne gået i hårdknude, da klubberne er langt fra hinanden.

Således beskriver AS forhandlingerne, og den spanske avis bringer også markant nyt i flirten mellem Galatasarays jagt på en kreativ midtbanespiller.

De skriver, at den tyrkiske klub, som også har Victor Nelsson i truppen, begynder at kigge i retning af alternativer, da de ikke er sikre på at blive enige med FC Midtjylland.

Her har de rettet deres fokus mod Celta Vigos Denis Suárez, der har en lang fortid i FC Barcelona. Suárez er opmærksom på interessen fra Galatasaray og han skulle således være klar på at lytte til tyrkernes tilbud.

Prisen på den 28-årige offensivspiller skulle også være noget mere overkommelig end FCM's pris på Evander, da Celta Vigo forlanger omkring 30 millioner kroner for ham ifølge AS. Spillerens agent har allerede holdt de første samtaler med Galatasaray.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.