• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Superliga-klub henter Hvidovre-profil

Foto: Getty Images

Hvidovre mister endnu en midtbaneprofil.

Af Lars Gram-Hanssen

Opdatering klokken 20.00 Silkeborg har netop bekræftet på klubbens hjemmeside, at man henter Andreas Pyndt. 

Hvidovre er tilbage i Superligaen efter 26 års fravær, men oprykkerne står nu til at miste endnu en profil. 

Midtbaneprofilen Fredrik Carlsen blev tidligere på måneden solgt til Silkeborg, og ifølge Ekstra Bladet henter klubben fra Søhøjlandet nu endnu en midtbanespiller i Hvidovre. 

Der er tale om den 22-årige Andreas Pyndt, som angiveligt skifter til Silkeborg på en fri transfer. Hvidovre har i denne sæson lejet Andreas Pyndt i Brøndby, men midtbanespillerens kontrakt med Brøndby udløber denne sommer, og dermed kan han altså skifte på en fri transfer. 

Andreas Pyndt har været en vigtig spiller for Hvidovre i denne sæson, hvor midtbanespilleren har spillet 28 ligakampe i 1. division, alle fra start. 

Ifølge Ekstra Bladet er alt forhandlet på plads, og dermed kan Kent Nielsen altså glæde sig over endnu en forstærkning til Silkeborgs midtbane forud for næste sæson. 

Hvidovre havde planer om at beholde Andreas Pyndt, skriver Ekstra Bladet, men Silkeborg kom på banen med et mere lukrativt kontrakttilbud til den unge midtbanespiller. 

Hvidovre sikrede sig oprykning til Superligaen i den forgangne weekend. Det er første gang siden 1996/97-sæsonen, at Hvidovre skal spille i landets bedste række.