Superliga Victor Risager

- Både FCM og jeg har det mål, at jeg skal videre

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Joel Andersson forlængede i foråret sin kontrakt med FC Midtjylland, men det er planen, at han skal sælges videre.

Af Victor Risager

Han har spillet fire sæsoner i FC Midtjylland, han er en af holdets store profiler, og han forlængede  i marts sin aftale, så han nu er på kontrakt på Heden helt frem til 31. december 2026.

Men chancerne for, at Joel Andersson er hos “Ulvene” i de næste mange år, er efter alt at dømme små. Det er således hverken i den svenske højre back eller FC Midtjyllands planer, fortæller spilleren selv over for SportExpressen.

I stedet er det planen, at Joel Andersson på et tidspunkt skal sælges videre.

- Den dialog, jeg har haft med FC Midtjylland, er, at de er meget glade for at have mig, og jeg er meget glad for at spille her. Men vi har begge det mål, at jeg også skal videre. Det er noget, vi har talt om, så det er meget godt, siger svenskeren ifølge SportExpressen og tilføjer:

- Jeg har altid godt kunne lide den tyske liga. Jeg tror, ​​den ville passe mig ret godt. Jeg tror også, at den hollandske liga ville passe mig meget godt. Men nummer et er garanteret Tyskland.

Noget, der utvivlsomt vil hjælpe med at få et skifte i stand, er en status som landsholdsspiller. Joel Andersson har tidligere optrådt seks gange for Sverige, men hans seneste optræden var tilbage i 2020.

Nu kan han dog se frem til flere svenske landskampe, da han er udtaget til Nations League-kampene i starten af juni. Over for SportExpressen fortæller Joel Andersson, at han da også har gang i sin bedste personlige sæson i karrieren, og hvis han skulle være landsholdsaktuel, skulle det være nu.

Joel Andersson, 25 år, kom til FC Midtjylland fra BK Häcken og har siden spillet 143 kampe med fem mål og 20 oplæg til følge.