• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bach Bak: Sejren over FCK er et vigtigt signal i mesterskabskampen

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-assistenttræner Kristian Bach Bak var meget glad for holdets præstation i 4-0-sejren over FCK søndag aften.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland fik søndag aften sat rivalerne fra FC København godt og grundigt på plads med en klar 4-0-sejr, og det er sådan noget, som er med til at tilfredsstille FCM-assistenttræner Kristian Bach Bak.

Det fastslår han i et interview på midtjydernes officielle hjemmeside, hvor han understreger, hvor vigtigt det var at vinde over FCK.

Læs også:Avis: Ståle Solbakken fyret over telefonen

- Sejren sender et super vigtigt signal i forhold til vores position i mesterskabskampen. FCK er jo noget af det bedste, man kan møde i Superligaen, så vi er utroligt glade for den præstation, vi lægger for dagen, fortæller Bach Bak.

Forud for opgøret mod københavnerklubben havde FCM tabt tre kampe i træk mod henholdsvis Liverpool, FC Nordsjælland og Ajax Amsterdam, og derfor var det også godt at komme tilbage på sporet med en sejr, synes assistenttræneren.

Læs også:FCK-storaktionær lægger sig ned: FCM er Danmarks mest veldrevne klub

- Men det er også vigtigt for vores egen selvforståelse, med den vinderkultur vi har, efter et par hårde nederlag. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre måde at komme tilbage på sporet, forklarer Kristian Bach Bak.

I forhold til selve opgøret mod FC København peger han endvidere på, at de spillede klogere end i de seneste kampe, og at man var gode til at bruge hinanden på banen.

FC Midtjyllands næste opgave er i pokalturneringen på onsdag mod 1. divisions-klubben HB Køge, og så er der landsholdspause, hvor midtjyderne blandt andet har fem spillere med på det danske landshold i form af Erik Sviatchenko, Anders Dreyer, Alexander Scholz, Jesper Hansen og Pione Sisto.

Læs også:FC Københavns svage forfatning kommer bag på Thorup

Læs også:FCM-profiler jubler over FCK-afklapsning: Vi ødelagde dem

Læs også:Bedst og værst: FCM-offensiv stod bag FCK-nedsmeltning