Superliga Ole Hoffskov

Bænket Vendsyssel-spiller: Vil gerne tilbage til Silkeborg IF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolai Flø har mistet pladsen som førstemålmand i Vendsyssel FF, og det har sat tankerne i gang. Han lægger ikke skjul på, at han gerne vil tilbage til Silkeborg IF.

Af Ole Hoffskov

Nicolai Flø vogtede målet for Vendsyssel FF i hele efteråret, men i dette forår har keeperet været parkeret på bænken, hvorfra han har kunnet se konkurrenten Michael Tørnes løbe med minutterne i Superligaen.

Som målmand kan det godt være svært at kæmpe sig tilbage, når man først er havnet på bænken, og derfor er Nicolai Flø også begyndt at overveje sine muligheder. I den forbindelse har han et særligt godt øje til Silkeborg IF, hvor han har fået sin fodboldmæssige opdragelse. Han forlod klubben i 2016, men håber på et SIF-comeback i fremtiden.

- Helt sikkert. Silkeborg er min klub. Jeg har boet her i seks år og har fået min fodbolduddannelse her. Jeg startede på tredjeholdet som U13-spiller, og jeg var med hele vejen op, så på et tidspunkt kunne jeg godt tænke mig at vende tilbage. Det er der ingen tvivl om, siger Nicolai Flø til Midtjyllands Avis.

Lige nu og her råder Silkeborg IF over tre dygtige keepere i form af Oscar Hedvall, der er førstevalget, mens rutinerede Peter Friis Jensen og Thomas Nørgaard står i skyggen af den unge målmand. Friis og Nørgaard har imidlertid kontraktudløb efter denne sæson, og det kan måske åbne for et Flø-comeback i Silkeborg IF. Nicolai Flø har dog selv kontrakt med Vendsyssel FF frem til sommeren 2020.

Nicolai Flø var mandag tilbage i Silkeborg, da han vogtede målet i en reserveholdskamp for Vendsyssel. Her lukkede han fire mål ind.