Video : Tipsbladet
Superliga

Ballade i OB - derfor er profil blevet skrottet

Sven Köhler er helt ude i kulden i OB, der betvivler midtbanespillerens engagement. Det er en afsløring af Tipsbladet, der har startet balladen i Ådalen.

Der er drama alle vegne i Ådalen, hvor OB og Sven Köhler nu for alvor er havnet på kollisionskurs. Resultatet er, at den tyske midtbanespiller nu for tredje kamp i træk ikke er med i truppen, når OB torsdag aften møder Hvidovre IF. 

Det er en historie her på Tipsbladet, der har trukket fronterne op mellem OB og Sven Köhler.

For knap en måned siden kunne Tipsbladet afsløre, at Sven Köhler i sin kontrakt med OB har en nedrykningsklausul, der betyder, at han kan smutte gratis ved nedrykning, og den fynske klub er ifølge Tipsbladets oplysninger alt andet end tilfreds med, at den information er sivet ud af Ådalen. 

Set med OB-briller er man kommet i tvivl om tyskerens engagement på banen, og det er grunden til, at Sven Köhler også torsdag er helt ude af truppen.

I weekenden kommenterede OB-træner Søren Krogh midtbanespillerens situation i et interview med Viaplay.

- Han er ikke, hvor han skal være lige nu, i forhold til at skulle indgå i truppen, sagde Søren Krogh. 

Er det fysisk, eller handler det om noget andet?

- Det er lidt blandet, lidt af det hele. Det er udramatisk, og Sven og jeg har en god snak. Han har brug for lidt mere træning og lidt mere føling med tingene, inden han er klar til at være med.

Hvad handler det andet om?

- Det holder jeg mellem Sven og mig.

Kan miste ni millioner kroner
Ifølge Tipsbladets oplysninger har OB og Sven Köhler forhandlet om en plan for sommeren, som begge kunne være tilfredse med. Der har blandt andet været snak om at erstatte nedrykningsklausulen på en måde. Men de snakke er ikke endt ud i en aftale.

Når der er tale om en prekær situation for OB, skyldes det ikke mindst det faktum, at fynboerne har investeret op mod ni millioner kroner i Sven Köhler, der kom til klubben fra VfL Osnabrück. OB risikerer nu at vinke farvel til hver en krone af den investering ved nedrykning. 

Oven i den sportslige nedtur er det en økonomisk mavepuster, som OB absolut ikke har brug for. Ikke desto mindre er det i den retning, at pilen peger. 

Tipsbladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra OB's fodbolddirektør, Björn Wesström.