• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bayern-boss kender også til dårlig FCK-bane

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Københavns kommende modstander kender alt til den dårlige plæne i Parken.

Af Kenneth Jensen

De danske mestre fra FC København indledte Champions League med 2-2 ude mod Galatasaray, og dermed kom man på tavlen mod det tyrkiske mandskab.

Tirsdag venter dog en noget sværere opgave, når det er de tyske mestre fra FC Bayern München, der kommer på besøg.

Harry Kane og de andre stjerner fra det tyske mesterhold gæster Parken og den bane, som er blevet fejlbehandlet efter Suspekt-koncerten.

Og FC Bayern Münchens nuværende sportsdirektør er også blevet gjort bekendt med, at det er en ganske dårlig græsbane, der venter tirsdag.

- Vi forventer en anderledes kamp. Jeg har hørt, at banen er rigtig dårlig. Vi går helt klart efter at vinde og få komme godt fra start i gruppespillet, siger Christoph Freund ifølge GMX.

FC København kommer fra et nederlag på 0-2 hjemme mod FC Midtjylland - et opgør, der altså blev spillet på en dårlig bane. Efterfølgende ærgrede FCK-træner Jacob Neestrup sig over, at informationen om den dårlige bane var blevet lækket inden opgøret mod FCM.

Læs den historie her.

FC København fører fortsat Superligaen, men havde altså mulighed for at distancere FCM. I stedet kom midtjyderne tættere på toppen, hvor der nu er fem point mellem de to mandskaber.

FC Bayern München har selv fået en lidt svær start på sæsonen i Tyskland, hvor man efter seks runder er nummer tre med 14 point. De forsvarende tyske mestre var i problemer lørdag mod RB Leipzig, men fik til sidst reddet 2-2 i land.

Mens FCK fik et enkelt point i første runde af gruppespillet, indledte Bayern München med at vinde 4-3 hjemme mod Manchester United.