Bayern München gennemhuller tosset Frederik Rønnow

Bayern München vandt 5-1 ude over Union Berlin. Frederik Rønnow var tosset på sit forsvar.

Den danske landsholdsreserve Frederik Rønnow havde en kedelig lørdag aften hjemme på Stadion An der Alten Försterei i det østlige Berlin.

Målmanden blev sat på særdeles hårdt arbejde og måtte flittigt hente bolden ud af nettet, da han sammen med Union Berlin tabte 1-5 til Bayern München i Bundesligaen.

Den danske målmand kan ikke lastes nogen af scoringerne, men han var tydeligt irriteret.

Under tre dage efter Champions League-kvartfinalesejren over Arsenal havde de prominente gæster skiftet ud på et par pladser og kom da også ind i kampen med en nonchalant tilgang, som Union Berlin var tæt på at udnytte.

Men da først Bayern-stjernerne fik færden af legestue, gik det stærkt.

Ved kampens første mål fik Leon Goretzka plads i feltet og hamrede bolden i mål via overliggeren.

Inden pausen øgede Harry Kane til 2-0 direkte på frispark. Den danske målmand slog ud med armene bagefter og undrede sig over, hvorfor forsvarsspilleren Danilho Doekhi flyttede sig, så der var et hul i muren, som bolden kunne ryge igennem.

Det blev værre for Rønnow og co. syv minutter efter sidebyttet, da Thomas Müller flugtede bolden i nettaget til 3-0.

Inden midten af anden halvleg havde de skarpe gæster scoret yderligere to gange. Først udnyttede Mathys Thel en defensiv blunder, og bagefter headede Thomas Müller bolden i mål.

Det fik den danske målmand til at se rødt. En tosset Rønnow skældte ud på sit passive forsvar, der havde givet de angrebslystne eksmestre gode vilkår.

I slutningen af kampen fik indskiftede Mikkel Kaufmann en god mulighed for at reducere, men danskeren afsluttede svagt på Manuel Neuer. I stedet reducerede Yorbe Vertessen i tillægstiden.

Med fire spillerunder tilbage er Union Berlin stadig en del af nedrykningskampen i Bundesligaen, mens Bayern München ligger nummer to.