• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Troels Bech glæder sig over tilgangene af Michael Silberbauer og Krisztian Vadosz, som han ser som klare forstærkninger.

Af Kim Damsgaard Pedersen og Martin Davidsen

OB præsenterede torsdag eftermiddag den ungarske midtbanespiller Krisztian Vadocz som ny spiller i truppen, og dermed er fynboerne ved at have holdet klar til efterårets strabadserende manøvrer i Superligaen og pokalturneringen.

Tipsbladet var på plads i Odense, da Vadocz blev præstenteret og stillede i den forbindelse en række spørgsmål til OB's cheftræner Troels Bech, som virker yderst tilfreds med de seneste aktiviterer i OB's ageren på transfermarkedet. Således byder han både Michael Silberbauer og Krisztian Vadosz velkommen.

- Han (Vadocz, red.) har dynamik nok i sit spil til at gøre andet end at afværge og forsvare, men han har også i sit spil den fysik der skal til. Han har spillet i Motherwell, så i vores øjne er han en spiller, som kan balancere vores spil tilbage på banen, siger Troels Bech til tipsbladet.dk.

Hvad kan Vadocz bidrage med uden for banen?

- Nu må vi se, hvilken rolle han må få uden for banen. Vi har researchet en del på ham, og jeg har snakket med en del spillere, som har arbejdet med ham i forskellige klubber, og han er en rolig og balanceret fyr, som også kan sige noget, når det er påkrævet. Det er også det, jeg selv har oplevet. I de seneste dage har jeg haft en del med ham at gøre. Blandt andet har han været en tur med hjemme og spise, og de værdier jeg blev bekræftet i der, kan blive meget værdifulde for vores hold. Det er ikke sikkert, at det er ham, der inviterer alle gutterne hjem til kortaften, men det er heller ikke nødvendigvis det, vi mangler.

Hvilke tanker gør du dig nu rent taktisk - I skal jo lægge lidt om på den måde - især på midtbanen?

- Nu skal vi have lagt en plan. Men Silberbauer, HH og Johansson har alle vist stor fleksibilitet i spillet og i deres positioner. Det gør, at vi til alle kampe har fine muligheder for at dække os ind i forhold til den opgave, vi står over for.

Hvor opfatter du Michael S. som værende bedst?

- Jeg ved ikke, hvor Silberbauer er bedst. Han er jo god rigtig mange steder. Men Rurik rejste, og Michael kom til, så som udgangspunkt er det til kanten, Michael er hentet ind til, men jeg er jo heller ikke blind for at bruge ham på central midt, hvis det er påkrævet. Og skulle vi nu komme til at møde Ronaldo, så har vi jo før set Silberbauer spille fint på backen.

Men han vil vel ikke give jeres spil samme elementer som Rurik Gislason gjorde?

- Silberbauer er ikke samme type som Rurik, men vi skal jo også huske, at Michael i mange år har været en gennembrudsspiller i Superligaen. Men vi opfatter ham som en spiller, som kan give os flere målchancer, fordi han er dygtig frem ad banen.

Mangler du nogle spillere?

- Ja, ja. Som vi snakkede om før, så er Ronaldo interessant. Du finder aldrig en træner, som er færdig med at supplere sit hold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus