• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Bech før Randers-møde: Bestemt ikke uden betydning for os

Foto: Getty Images

Troels Bech vil se en stærk præstation fra sine spillere, selv om man reelt ikke har noget at spille for mod Randers FC.

Af Mads Bye Marboe

Esbjerg fB rykkede endegyldigt ud af 3F Superligaen, da man i forrige spillerunde tabte 2-1 til Hobro.

Da vestjyderne fredag mødte AC Horsens, var det således uden for alvor at have noget på spil, og sådan er det også tilfældet, når Esbjerg onsdag afslutter Superliga-sæsonen i Randers.

Det ændrer dog ikke på, at cheftræner Troels Bech vil se en ordentlig indsats fra sine spillere. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

- Vi kan ikke ændre på sæsonens gang, men vi kan gå ud og markere, at vi er et hold og en klub, som man skal have respekt for, og vi skal gøre alt for at levere et ordentlig indtryk, som jeg også synes, at vi viste senest mod Horsens.

- Først og sidst bliver vi jo målt på resultater, og det var ikke godt nok mod Horsens, men undervejs var vi jo tilpas tæt på, at vi kunne og måske burde have vundet, så på indsatsen kan vi ikke pege fingre ad vores spillere, der viste en god trodsreaktion. Sådan skal det også være efter kampen på onsdag.

Bech kræver, at Esbjerg bliver bedre til at holde modstanderen væk fra mål, når det gælder det robuste og fysiske Randers-hold.

Læs også:Esbjerg-stopper efter nederlag: Det viser meget godt vores sæson

- Der bliver generelt scoret for mange mål imod os, så det skal vi forsøge at lukke ned for, og så er jeg sikker på, at vi i modsatte ende nok skal komme til chancer, som, vi også har vist, er muligt - dem skal vi så blive bedre til at omsætte til mål.

- Randers er et robust hold og gode i presset, og normalt spiller de med meget fysik i deres spil, hvilket ofte gør dem i stand til at kyse modstanderen. Det skal vi være opmærksomme på, så det ikke bliver tilfældet. Forskellen for os og Randers er, at de har chancen om at spille om europæiske pladser, mens vi måske kun bliver målt på moralen og ikke motivationen for decideret at opnå noget.

- Kampen er dog bestemt ikke uden betydning for os, og det skal spillerne vise, hvad enten de fortsat skal bære samme trøje næste sæson eller ej. Jeg forventer, at vi går ud og leverer alt den energi, der er til rådighed, så vi kan slutte sæsonen af med en god indsats.

Kampen fløjtes op klokken 18.00.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 31. spillerunde

Læs også:Medie: Talentfuld Esbjerg-spiller tæt på skifte til Premier League

Læs også:Randers-træner: Horsens gør nok arbejdet færdigt

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.