• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

SønderjyskE har netop offentliggjort aftalen med Tommy Bechmann, der skifter frra Freiburg. Han får en toårig kontrakt.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Det var ventet, at Tommy Bechmann landede i AGF denne sommer, men imorges skrev så både Ekstra Bladet og Jydske Vestkysten, at Bechmann istedet ville lande i SønderjyskE.

Det viste sig at holde stik. For 29-årige Bechmann er netop blevet præsenteret hos sønderjyderne, hvor han får en toårig kontrakt.

- SønderjyskE har fra den første kontakt troet på mig, og har været parat til at give mig muligheden for at spille fodbold på højt niveau i Danmark. Jeg kan bidrage med min rutine og erfaringer fra mange tætte kampe i Tyskland. Superligaen er meget jævnbyrdig, og vi skal alle lægge kræfterne i for at leve op til resultaterne fra sidste sæson. SønderjyskE er en spændende mulighed, og nu glæder jeg mig rigtig meget til at møde mine nye holdkammerater og ikke mindst at komme i gang med at spille fodbold igen, siger Tommy Bechmann.

De seneste tre sæsoner har Bechmann været på kontrakt i Bundesliga-klubben Freiburg, men her blev det ikke til en eneste kamp i den forgangne sæson, da en skade holdt ham ude hele sæsonen. Men SønderjyskE havde ingen betænkeligheder ved at tage Bechmann ind. De har store forventninger til ham.

- Tommy Bechmann er en rigtig kriger, der spiller med stort engagement og løbevillighed. Han er hårdtarbejdende og en angriber, som kan spille alle offensive positioner herunder også på kanterne. Tommy Bechmann har en veludviklet målnæse, og han kommer hjem til Danmark med masser af erfaring og rutine fra Bundesligaen, hvilket også bliver et værdifuldt bidrag til vores unge trup.

- Han er kendt for sin vilje og gejst; kompetencer, som passer utroligt godt til vores koncept i SønderjyskE. Tommy Bechmann er et scoop for SønderjyskE og samtidigt et signal om, at vi tror på det sønderjyske fodboldflagskib og på klubbens fremtid i Superligaen, siger sportschef Ole Nielsen.

Tommy Bechmann nåede 79 kampe i Bundesligaen for Bochum og Freiburg og 52 kampe i 2. Bundesliga. Han har tidligere spillet i AGF og Esbjerg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus