Bedst og værst: 17-årig back stjal rampelyset

Det blev til 1-1 mellem Lyngby og Sønderjyske i sidstnævntes sidste kamp i Superligaen i denne sæson. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Lyngby Boldklub - Sønderjyske 1-1 (0-1)
0-1 Peter Christiansen (25.)
1-1 Magnus Warming (54.)

Kampens bedste:

Lyngby Boldklub:
Der var liv i de to Lyngby-indskiftninger lige efter pausen i form af André Riel og Magnus Warming, som stod bag det udlignende og lidt spøjse mål efter en første halvleg, hvor Lyngby godt kunne ligne et hold, som havde tankerne på de to kommende playoff-opgør mod Hobro.

Derudover leverede den blot 17-årige Filip Panjeskovic en meget fin præstation som højreback for Lyngby, og det bliver meget interessant at følge med i, hvordan det kommer til at gå ham i fremtiden.

Sønderjyske:
Christian 'Greko' Jakobsen var en af de spillere, som gav den lidt ekstra for Sønderjyske i dagen kamp, som ikke havde den store betydning for sønderjyderne end at give et godt sidste indtryk i denne sæson, hvor de er holdt ude fra at spille Europa-playoff, da de vandt pokalturneringen. Han stod da også for en lækker hovedstøds-assist ved Sønderjyskes scoring. Endvidere må man ikke glemme målmand Mirkovic, som skal have ros for at nappe et straffespark tidligt i kampen.

Kampens værste:
Det var ikke meget, vi fik at se fra Emil Nielsen, som stod for at brænde et straffespark i første halvleg, og blev senere taget ud. Derudover skal Pereira fra Sønderjyske også tænke sig om næste gang, han kaster sig hasarderet ned i en tackling i feltet, da det var ham, som lavede straffesparket.