Bedst og værst: Bænket Randers-profil ændrede kampen totalt

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Randers FC og Vejle BK her.

2-1 Vito Hammershøy-Mistrati (67.)
3-1 Andre Rømer (straffe) (71).

Kampens bedste:

Randers FC

Randers FC var ikke imponerende i første halvleg af kampen. Det ændrede sig med indskiftningen af Vito Hammershøy-Mistrati. To minutter efter hans indskiftning reducerede Randers og midtvejs i anden halvleg sørgede Mistrati selv for føringsmålet. Flot indsats af midtbanespilleren, der i den grad var medvirkende til Randers' opblomstring.

Vejle BK

Lige så ringe Randers var i første halvleg, lige så ringe var Vejle i anden halvleg. Eneste forskel på de to hold var, at Vejle var mindre kyniske. En der dog var kynisk var den 17-årige Wahid Faghir, der viste, at han ved, hvor målet står. Arbnor Mucolli fortjener også at blive nævnt, da han satte angrebet i gang med en fremragende aflevering til Jacob Schoop.

Kampens værste:

Alan Souza var tilbage efter endt karantæne tilbage for Vejle, men den brasilianske kreatør var ikke rigtigt til at se. Første gang tv-kameraerne fangede ham, var da han fik den Vejles højreback Tobias Mølgaard til at binde sine snørebånd, da han ikke gad tage sine handsker af. Nu har vi ikke en titel som "kampens primadonna", men kønt var det ikke.

Kampens detalje

Det var nærmest som at se en Playstation-kamp, da Vejle scorede til 1-0. Arbnor Mucoli startede angrebet i venstre side, da han helt ude ved sidelinjen tog en dribling ind mod feltet og sendte den i dybden til en helt fri Jacob Schoop. Han så lynhurtigt, at Wahid Faghir var fri inde foran mål og fik ekspederet bolden ind til teenageren, der bragte Vejle i front. Klasseangreb. Ganske enkelt.