• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bedst og værst: Bedste OB-målmand siden Lars Høgh?

Bedst og værst: Bedste OB-målmand siden Lars Høgh?
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC Nordsjælland og OB.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet.dk i Farum

FC Nordsjælland - OB 0-1 (0-1)

0-1 Rasmus Festersen (42)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Hjemmeholdet skabte ikke meget i kampen, men når de var farlige, var Emre Mor som regel involveret på en eller anden måde. FC Nordsjælland-profilen kan spille bedre, end han gjorde denne torsdag, men selv på sine gennemsnitlige dage gør han en forskel for Farum-klubben.

OB:
Fynboerne har stolte traditioner på målmandsposten, men det er længe siden, man har siddet med en følelse af, at OB har været sådan rigtig godt dækket ind på den vigtige position. Men det ligner så afgjort noget med Sten Michael Grytebust. Mod FC Nordsjælland var han helt forrygende i første halvleg, og har han overhovedet lavet en eneste fejl i dette forår?

Kampens værste:
Pascal Gregor havde en rigtig skidt dag på kontoret, der sluttede allerede efter 55 minutter, hvor han fik sit andet gule kort efter en duel med Anders K. Jacobsen. At begå et klokkeklart professionelt frispark, når man i forvejen bærer rundt på et gult kort, er simpelthen torskedumt. Og med sine 22 år er Gregor endda en af de gamle i FC Nordsjælland.

Kampens detalje:
Kampens detalje vil uden tvivl blive diskuteret i lang tid. Mod slutningen af første halvleg bankede Emiliano Marcondes bolden op i krydset direkte på frispark, men scoringen talte ikke. Inde foran Sten Grytebust i OB-målet stod nemlig et par FCN-spillere og forstyrrede hans udsyn. Eller gjorde de? Det vil uden tvivl blive debatteret. Dommer Jens Maae skønnede det, og derfor blev målet annulleret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.