Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Behøver ikke indkøb dér

Foto: Getty Images

Brøndby vandt med 3-1 over AaB. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen.

Af Oliver Okstrøm

AaB - Brøndby IF 1-3 (0-1)
0-1 Simon Hedlund (26.)
0-2 Simon Hedlund (59.)
0-3 Mathias Kvistgaarden (69.)
1-3 Jakob Ahlmann (77.)

Kampens bedste:

AaB:
Det blev til en af de dage, hvor AaB'erne havde det meget svært, og det var ikke ligefrem sådan, at spillerne stod i kø til at blive kåret som den bedste. Dog kan man se tilbage på en første halvleg, hvor Rasmus Thelander leverede meget solidt - men endte med at blive smidt ud sent i kampen. Så er der dog også Kasper Kusks indhop, som fik pustet noget håb ind i nordjyderne, da det så sortest ud. Rinne havde også en fremragende redning, men der gik tre mål ind på ham.

Brøndby IF:
Det er rigtigt nok, at Simon Hedlund scorede to gange, men han kostede også et mål i den anden ende. Til gengæld var der en ny stærk indsats af Mathias Kvistgaarden, som fik toppet sin indsats af med en scoring. Det er måske ikke nødvendigt med nyindkøb, når man kan hive sådan en spiller op fra ungdomsafdelingen. Det har han vist igennem store dele af foråret, selvom der er langt til at blive en ny Mikael Uhre, hvis det skulle være planen. 

Kampens værste:
Det var garanteret ikke tiltænkt noget, som skulle ende med at ramme Kvistgaarden i hovedet. Men Iver Fossums fod endte alligevel der - lige foran Brøndbys felt, og det fik kampen til at ændre helt karakter, når AaB'erne derefter skulle spille mere end en halvleg i undertal.

Kampens detalje:
Det så slet ikke ud til, at der skulle være noget, som pegede på en AaB-scoring, men efter en fiks erobring og dernæst en lille elegant finte ved baglinjen fik Kasper Kusk sendt bolden ind foran mål til Jakob Ahlmann, som fik reduceret. Nydeligt lavet. Målet kan ses i videoen øverst i artiklen.