Bedst og værst: Der var med-Wind i Parken

FC København snuppede en sejr på 4-2 over Lyngby i Parken. Tipsbladet.dk kigger nærmere på opgøret her.

FC København - Lyngby Boldklub 4-2 (2-0)

FC København:
Jonas Wind havde sig en kamp, hvor han havde godt med medvind. Blandt andet havde han sidste berøring på scoringen til 3-2, da Boilesen sparkede bolden mod mål og ramte en liggende Wind, inden bolden gik i mål. Derfor fik den unge FCK-angriber givetvis det billigste mål i sin karriere. Udover det så var han meget stærk i både opspillet og foran mål, hvor han også scorede et helt reelt et af slagsen efter en dødbold i slutningen af første halvleg. Endvidere havde Rasmus Falk også en rigtig god dag på midtbanen, og så kunne han notere sig for to assister, som selvfølgelig ikke går ubemærket hen.

Lyngby Boldklub:
Lasse Fosgaard gik forrest i Lyngbys meget effektive periode i begyndelsen af anden halvleg, hvor han både stod for et mål og et oplæg, som virkede til at være et startskud til en svær FCK-halvleg. I stedet gik det den anden vej, og det er Lyngbys lod for tiden. Desuden var Brian Hamalainen også godt kørende på sin position på venstreback, hvor han både arbejdede godt defensivt og leverede fine indlæg til de forreste holdkammerater på banen, ligesom det kunne mærkes, da Victor Torp blev skiftet ud.

Kampens værste:
Det er ikke til at sige, hvorvidt Carlos Zeca lige kom til at slukke for kontakten oppe i hovedet mellem 69. og 72. minut i kampen, hvor han fik samlet to gule kort til sig. Det virkede ikke så begavet af FCK-anføreren, som nu har karantæne i klubbens kommende opgør mod FC Midtjylland.

Kampens detalje:
Det var ren skønhed, da FC København scorede målet til 4-2, hvor Mathias 'Zanka' Jørgensen lagde en bold ind i feltet til Rasmus Falk, som i stedet for at sparke selv, lagde den til rette for Kamil Wilczek, som scorede. Desuden var det bemærkelsesværdigt, at de seks mål blev scoret indenfor 18 minutter af kampen.