• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Flyvende hollænder stråler igen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Randers FC og AGF.

Af Victor Risager

Randers FC - AGF 0-1 (0-1)
Kevin Diks, 0-1 (22.)

Kampens bedste
Randers FC
Kronjyderne spillede en dårlig første halvleg og en bedre anden halvleg, så det er svært at pege på en, der gjorde det godt i hele kampen. I anden halvleg kom Nikola Mileusnic ind, og den hurtige australier gjorde det meget fint med hårdt arbejde, mens han også skabte nogle store chancer for kronjyderne i slutminutterne.  

AGF
Der var flere gode præstationer hos AGF, og en af dem er målscorer Kevin Diks. Hollænderen er altså en stor profil på den højre back, hvor han er stærk defensiv og kommer rigtig godt med frem på kanten, hvor han var involveret i meget, når AGF blev farlige. Og så scorer han altså mål. Hvis århusianerne kan hente lejesvenden fra Fiorentina permanent, bør de gøre det.

Patrick Olsen spillede også en flot kamp på midtbanen, hvor han fint dirigerede spillet og leverede et arbejdsraseri.

Kampens værste
Randers FC lignede især i første halvleg et hold, der udelukkende havde fokus på at undgå skader inden pokalfinalen mod SønderjyskE på torsdag. De var kørt helt i bund af deres århusianske rivaler. Mere specifikt kan man pege på en spiller som Bassala Sambou, der skuffede. Han var decideret usynlig i den time, han fik på banen. 

Kampens detalje
Når man taler om AGF’s topscorer, henvises der som regel til angriber Patrick Mortensen, men i slutspillet har en anden overtaget depechen. Kevin Diks kom nemlig på tavlen i søndagens kamp med et hovedstød, og det var fjerde gang i slutspillet, af den målfarlige højre back scorede i Mesterskabsspillet. Det er næsten halvdelen af AGF’s ni mål i slutspillet, han har scoret.