Bedst og værst: Forrygende Brøndby-redningsmand

Brøndby snuppede en sen sejr mod AaB. Tipsbladet.dk kigger nærmere på opgøret her.

Brøndby IF:
Det var helt klart i den første halve time af kampen, hvor Brøndby var stærkest. Der så det faktisk ud til, at det ville blive en kamp, hvor de nemt kunne tage sejren. Her var det blandt andet med Nicolai Vallys og Anis Slimane, der viste sig flot frem.Særligt ved 2-0-målet, hvor Vallys' pasning var et bevis på den intelligens og det overblik, som han besidder.

Men de må dog blive overgået af Oscar Schwartau, som sørgede for at banke bolden ind via overliggeren. Det er ikke sådan, at han leverede helt sindssygt flot i de fleste af de minutter, han var på banen. Men sikke en kasse at banke ind.

AaB:
Det kan kun være Younes Bakiz, som tager den. Når det er sådan, så er det selvsagt de to kasser, som han sørger for. De er begge udført ganske godt, og ved det første af dem sætter han også lige Maxsø af, inden han plaffede bolden i nettet.

Det var en scoring, som kom lige inden pausen, der var medvirkende til at give tro og håb på tingene for AaB. Det endte dog med at være skønne, spildte kræfter af Bakiz.

Kampens værste:
Det blev til en sær afbrænder af Ramkilde i første halvleg, men hans assist til 2-2 redder ham. Det var samtidig også dér, hvor Maxsø (igen) kom til at se tvivlsom ud.

Han blev snydt ved AaB'ernes første mål, og ved det andet kommer han ikke tæt nok på Ramkilde, der kan spille Bakiz fri. Derudover var han også ved at koste et mål mere, da han mistede balancen i feltet i anden halvleg. Det var skidt af Maxsø.

Kampens detalje:
Brøndbys vilde blitzkrieg i de første minutter var fremragende at følge med i - medmindre man har sympatier for AaB. Det var stærkt, men luften gik lidt af dem som tiden gik. Dog sluttede de ligeså stærkt.