Bedst og værst: Giftig Links og hollandsk superkasse sænkede Horsens

1-1 Nicolai Brock-Madsen (67.)
1-2 Kevin Diks (85.)

Kampens bedste:
AC Horsens:
Michael Lumb fik ikke meget hjælp af Rune Frantsen i venstre side, men han havde heller ikke brug for det. Den dynamiske venstre back var både aggressiv offensivt som defensivt, og han kom til en hel del indlæg, hvor eneste anke må være, at han ikke fik gjort det lidt bedre med de bolde. Defensivt gjorde han det fornuft og blev - da Rune Frantsen blev udskiftet - flyttet lidt længere frem i banen.

AGF:
Sydafrikaneren Gift Links er ved for alvor at stemple ind i AGF. Han scorede og assisterede senest, hvor AGF besejrede Brøndby med 3-1, og mod Horsens var han igen... ja, giftig. Med venstre scorede Links kort inden pausen, og i det hele taget gav han problemer for Horsens-forsvaret. Den 22-årige kantspiller har gang i en god periode for AGF.

Kampens værste:
Rune Frantsen havde en svær kamp, hvor han i første halvleg flere gange blev overløbet. Satte ikke noget aftryk offensivt, og defensivt var han heller ikke specielt synlig. Blev udskiftet i løbet af anden halvleg.

Kampens detalje:
Det var ikke kun Gift Links, der scorede sin anden scoring i Superligaen for AGF i denne sæson - det gjorde Kevin Diks også. Hollændern scorede et fremragende mål fem minutter før tid, et indæg blev forlænget, og han tænkte hurtigt ved at lave et halvt saksespark, der gik i nettet - uden chance for keeper Matej Delac. Super scoring af Diks.