Bedst og værst: Han er blottet for selvtillid

1-1 Stephen Odey (56.)

1-2 Vito Hammershøy-Mistrati (83.)

Kampens bedste:

OB:
Det er meget svært at kåre banens bedste for OB - der var nemlig to. Hans Christian Bernat og Mads Frøkjær-Jensen gjorde det forrygende i hver sin ende af banen - ikke mindst i de første 45 minutter. Unge Bernat satte to streger under, at de stolte, fynske målmandstradtioner er i sikre hænder hos ham, og prikken over i'et var naturligvis redningen på Vito Hammershøy-Mistratis straffespark.

Mads Frøkjær-Jensen pandede OB foran i første halvleg, og han var decideret flyvende før pausen, hvor han også diskede op med en række flotte driblinger og gennembrud. Andreas Alm har for alvor fundet den rette position til Frøkjær i OB-systemet.

Randers FC:
Én del af forklaringen på Randers FC's succes er, at kronjyderne med direktør Søren Pedersen i spidsen laver pletskud på pletskud på transfermarkedet. Det seneste eksempel er Stephen Odey, som ligner en angriber, der bør løbe rundt på en langt større adresse. Nigerianeren viste sin klasse, da han løb fra Alexander Juel Andersen, afdriblede Hans Christian Bernat og udlignede til 1-1, men Odey gjorde også meget andet godt.

Kampens værste:
Bashkim Kadrii er jo ikke en spiller, der skal skfites ud ved stillingen 1-1 i en kamp, hvor OB jagter tre point på hjemmebane, men det blev han, og det siger en del om den forfatning, fynboernes måske største stjerne er i lige nu. Kadrii leverede endnu en skidt præstation denne søndag, hvor han blandt andet begik straffespark og efterfølgende fik et gult kort for brok. Angriberen har ikke scoret siden første runde mod FC Midtjylland, og han ligner en spiller, der er blottet for selvtillid.

Kampens detalje:
I første halvleg væltede gæsterne sig i hjørnespark i en næsten uhørt grad. I de første 45 minutter tilkæmpede Randers FC sig hele 11 hjørnespark, og det var ufatteligt, at kronjyderne aldrig rigtigt formåede at blive farlige i den disciplin. I pausen foretog Thomas Thomasberg den helt oplagte disposition at sende fyrtårnet Nicolai Brock-Madsen på banen, men antallet af Randers-hjørnespark dalede efter pausen og sluttede på 15. Men altså 11 hjørnespark i første halvleg! Er det mon Superliga-rekord?