Bedst og værst: Han pillede pynten af alt og alle

Vi er klar med bedst og værst fra bundbraget i Farum mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE.

FC Nordsjælland - SønderjyskE 2-0 (1-0):
1-0 Oliver Antman (29.)
2-0 Kian Hansen (71.)

Kampens bedste:
FC Nordsjælland
I januars transfervindue forsøgte FC Nordsjælland at lukke et stort hul på målmandsposten med tilgangen af Andreas Hansen. Præstationerne har siden været svingende, men fredag aften viste han hvorfor, at Flemming Pedersen ville have ham. Mod slutningen af første halvleg reddede han på mirakuløs vis Marc Dal Hendes afslutning tæt under mål. SønderjyskE satte speederen i bund fra anden halvlegs start, hvor han flere gange leverede kampafgørende redninger. Blandt andet et afrettet langskud fra indskiftede Emil Kornvig og senere fra tæt hold pillede han også pynten af Emil Berggreen. Endelig reddede Andreas Hansen point til FC Nordsjælland, da han på overlegen maner fik pillet pynten af alt og alle i fredagens bundbrag.

SønderjyskE
Henrik Hansen skal have stor ros for at sende et forvandlet SønderjyskE-mandskab på banen til anden halvleg. Marc Dal Hende fortalte selv i pauseinterviewet med rettighedshaver, at de skulle ud at fighte og vise større energi på banen. Det fik Henrik Hansen sat sit mandskab op til at levere, og det trak af flere omgange op til farlige situationer i løbet af anden halvleg. Var det ikke for en storspillende Andreas Hansen i FCN-buret, så kunne det måske have blevet til point. Kian Hansens scoring til 2-0 blev dødsstødet for SønderjyskE's muligheder for et comeback.

Kampens værste:
Franske Maxime Soulas var foretrukket i trebackkæden hos SønderjyskE foran Bubacarr Sanneh, der startede senest mod OB. Men i alle 45 minutter skøjtede den tidligere Fremad Amager-profil rundt i defensiven overfor Simon Adingra, der var i stort spillehumør fredag aften. Niels Lodberg italesatte selv problemerne i højre forsvarsside midtvejs i første halvleg, og fra anden halvlegs start blev franskmanden fravalgt til fordel for Emil Frederiksen. SønderjyskE skulle naturligvis jagte mål, men det var ikke ligefrem fordi de kom til at savne Soulas' defensive kvaliteter på banen.

Kampens detalje:
Mod slutningen af første halvleg noterede FC Nordsjællands målmand Andreas Hansen sig for kampens helt store detalje. Efter en dødbold fra SønderjyskE's højreside havnede bolden på bagerste stang hos Marc Dal Hende. Fra tæt hold sparkede han på mål, men en flyvende Andreas Hansen i buret sørgede med en flot fodparade for, at FC Nordsjælland kunne gå til pause foran med 1-0.