Bedst og værst: Lindstrøm sendte Gartenmann efter en hotdog

1-1 Anders K. Jacobsen (42.)
2-1 Anis Ben Slimane (83.)

Kampens bedste:
Brøndby IF:
Det kan godt være, at det var ham, der begik straffesparket, som Anders K. Jacobsen fra SønderjyskE scorede på, men Mikael Uhre er ganske enkelt en imponerende fodboldspiller. Dømt ude i Brøndby IF mange gange, og nu er han et af de første navne på holdkortet. Og det er fuldt fortjent. Seks mål og fire assists har han stået for i de første 12 runder af Superligaen, og igen mod SønderjyskE var han fremragende.

Han scorede på et flot oplæg af Simon Hedlund og kunne såmænd også have lavet flere, men det, der adskiller Mikael Uhre fra mange andre angribere i Superligaen, er alle de mange gode løb, han tager. Mod SønderjyskE rev han trebackkæden fra Haderslev fra hinanden med konstante løb i SønderjyskEs bagrum - samtidig formår han at mærke på kampen og spillet, hvornår han skal trække ud i siden eller ned i banen for at modtage kuglen. Mikael Uhre fortjener mere kredit, end han får, ikke mindst fordi han er en af de angribere i Superligaen, der bedst kan mærke temperaturen i en kamp, og hvor han skal løbe hen.

Også Lasse Vigen Christensen spillede en rigtig god kamp og fortjener ros.

SønderjyskE:
Det var ikke kønt, da han sparkede straffesparket i nettet, men ellers var der mange gode ting i Anders K. Jacobsens spil. På en dag, hvor SønderjyskE ikke for alvor ramte topniveauet, var angriberen god og rutineret i sit spil. Han fik holdt godt i bolden på tidspunkter, hvor Haderslev-klubben var presset. I anden halvleg var han også svær at komme rundt om, og han arbejdede hårdt defensivt og vandt flere bolde. Fin præstation af den tidligere OB- og AaB-angriber, der går forrest for sit hold.

Kampens værste:
Der var perioder i kampen, hvor SønderjyskE ganske enkelt tabte slaget om midtbanen. Her fik Julius Eskesen, der ellers havde fået chancen fra start, ikke vist sig specielt godt frem. Det var da også oftest ham, Glen Riddersholm råbte efter, når der var noget, der skulle rettes. Skuffende kamp af den tidligere OB'er., der blev udskiftet midt i anden halvleg.

Kampens detalje:
Sikke en sæson det har været indtil videre for midtbanespiller Jesper Lindstrøm. Nok spillede han ikke sin bedste kamp mod SønderjyskE, men han fik alligevel vist farlighed og assisterede målet til 2-1. Og så viste han også finesse. Finessen gik ud over Stefan Gartenmann fra udeholdet, der i første halvleg blev sendt efter en hotdog - for at bruge en Zlatan-reference.

Lindstrøm modtog en aflevering, som Gartenmann forudså, at Lindstrøm ville køre videre på, men i stedet lavede Brøndby-stjernen en "stop and go", og så var Gartenmann altså altså ikke til at stope fortsætte ud i boden, langt fra bolden og Lindstrøm. Lækker, lækker detalje.